Motýlik pre psa - FUNKY DOG

"FUNKY DOG je štýlová značka, ktorá pomáha zvieratám v núdzi, všetky naše produkty sú vyrábané s ohľadom na životné prostredie, zvieratá aj ľudí. Z cien jednotlivých produktov darujeme od 10% do 30% útulkom a organizáciam, ktoré sa venujú záchrane zvierat. Peniaze rozdeľujeme podľa krajín, kde ste si produkty zakúpili. Hlavným produktom je originálny psí motýlik, ktorý je zároveň symbolom podpory a hlavným logom."

Takto začína úvodná stránka hlavného výrobcu a propagátora psích motýlikov, firm Funky Dog. Na ich stránke www.funkydog.sk - www.funkydog.cz nájdete veľa rôznych vzorov a farieb (nielen) psích motýlikov. STránka je pekne prehľadne rozdelená a dá sa na nej jednoducho orientovať.

Z bohatého výberu sme si zvolili károvaný škótsky vzor. Motýlik je z príjemnej 100% bavlny. Uprostred je zošitý tak, aby sa neoddeloval, no pásik so suchým zipsom je k nemu len prilepený lepiacou pištoľou (po bližšom prezretí je z boku viditeľný zvyšok lepidla), čo však nie je žiaden deficit :) Pre Taru som vybrala veľkosť L (12 cm), ktorá mi prišla pre psa veľkosti krátkosrstej kólie ideálna a dobre som zvolila. Okrem psích motýlikov sú v ponuke aj ozdobné motýliky pre ľudí, vďaka ktorým sa môžete so svojim psíkom perfektne zladiť do mesta, na oslavu alebo len bežnú prechádzku v parku :)

 

Motýlik krásne dotvára jej osobnosť a ladí k červenému obojku. Okrem toho sa s ním už niekoľkokrát váľala po zemi a som milo prekvapená, pretože z motýlika opadáva hlina aj tráva a zatiaľ sa nijak neušpinil. Ak sa Vám niekedy ušpiní, je možné prať ho ručne. Motýlik bol objednaný z PetCentra, kde bolo najlacnejšie poštovné zo všetkých eshopov ktoré som našla (vlastne pri osobnom odbere v predajni OC Galéria Košice som neplatila za dopravu nič). Záverom môžem zhodnotiť že túto kúpu neľutujem, je to krásny ručne robený produkt, ktorý pomohol 30% útulkáčom a Tarka je zas o niečo krajšia ;)

Veľkosti motýlikov:

S - 6 cm (bežne dostupná veľkosť)

M - 9 cm (bežne dostupná veľkosť)

L - 12 cm (bežne dostupná veľkosť)

XL - 15 cm (väčinou na dotaz, alebo objednávku)

Kto nosí Funky Dog motýliky, pomáha psíkom v núdzi :)

www.funkydog.sk / www.funkydog.cz